Yusuf Tirsi

Yusuf is een 2e jaars student aan de hogeschool Windesheim te Zwolle. Voordat hij koos voor de lerarenopleiding was hij bezig met enkele verschillende economische opleidingen. Wegens te weinig interactie binnen het vakgebied en zijn vaardigheid om graag anderen te helpen koos hij voor de lerarenopleiding. De moeilijkste onderwerpen zou makkelijk op maat kunnen worden uitgelegd.

Cansu Hakverdi

Cansu is een studente aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle en zit momenteel in haar derde leerjaar van de lerarenopleiding economie. Sinds zij is begonnen aan haar opleiding is ze altijd al nieuwsgierig geweest naar het starten van een eigen onderneming. Om haar geworven kennis te delen heeft zij deelgenomen aan het maken van deze blog. Haar doel is de nieuwsgierige startende ondernemers en de studenten die een opleiding volgen in marketing te ondersteunen en klaar te staan voor vragen. Met behulp van korte en leuke blogpost wilt zij deze doelen nastreven

Dalia Gabro

Dalia is een studente aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle en zit nu in haar 2e jaar van de lerarenopleiding economie. Door haar achtergrond in marketing en communicatie en rol als lerares wil zij door het bieden van blogposts over het vakgebied haar kennis delen. Haar doel is om actuele ontwikkelingen rondom e-commerce en sales op een interessante manier over te dragen. Met behulp van een helder beschreven begrippenkader, nuttige tips en het delen van inzichten wil zij de kennis van scholieren in dit vakgebied uitbreiden en inspireren om hun vaardigheden te ontwikkelen.